Solarfuture

Rólunk

Cégünk megbízhatóságának alapját a kollégák sokéves tapasztalata, illetve szakmai elkötelezettsége képezi.
A cég fontosnak tartja a kollégák folyamatos szakmai továbbképzését, nagy hangsúlyt fektet a technológiai újdonságok nyomon követésére és alkalmazására is. Így garantálja, hogy tevékenysége minden esetben a megrendelő teljes körű megelégedettsége mellett valósuljon meg.

Célunk minden esetben az ügyfeleink elégedettsége. Ennek megvalósításának elengedhetetlen eleme a minőségi színvonalú kivitelezésen túl a pályázati anyagok magas színvonalú kidolgozottsága.

Cégünket a kényelmes ügyfélkiszolgálás jellemzi. Ügyfeleinket telefonon tájékoztatás és igényfelmérés céljából felkeressük, majd a közösen megbeszélt tartalommal elkészítjük a személyre szabott előzetes árajánlatát. Ügyfeleink részére ingyenes és kötelezettségmentes helyszíni felmérést biztosítunk, így a telefonon történt tájékoztatás mellett személyes konzultációra is van lehetőség.

Legjellemzőbb tulajdonságaink közé tartozik, hogy cégünk nem akar mindig eladni, de megpróbál értéket adni.

Mottónk:

"Az első helyen nálunk a hit és a hitelesség áll – hiszen ha nem hiszek magamban, a termékemben, akkor nem tudom azt hitelesen képviselni az ügyfél felé. Hit nélkül nincs hitelesség, hitelesség nélkül pedig nincs üzlet."

Minden jog fenntartva! © Solar Future
honlapkészítés: DDSWEB